Toernooi


Zaalhuur-Evenementen-Westland

Vindt u het ook altijd zo lastig om een originele activiteit te bedenken? Wij helpen u daarbij. Gezellig in groepsverband sportief bezig zijn, dat kan bij RPC. De hal in Maassluis heeft vier tennisbanen waar uw gezelschap de hele avond op mag spelen.

In de ‘s-Gravenzandse vestiging hebben wij vier tennisbanen en vier squashbanen waar alle deelnemers aan dit arrangement gebruik van kunnen maken. Ook kunnen we op een tennisbaan twee badminton velden maken. En beschikken we over tafeltennis tafels. Verder is er tafelvoetbal en een pooltafel voor de afwisseling. Bent u gek van muziek of theater? De feestzaal is voorzien van een ruim podium waar opgetreden kan worden.

Natuurlijk kunnen wij u helpen bij het maken van wedstrijdschema’s, zodat er een echte competitie ontstaat. Wij hebben eventueel ook diverse prijzen voor de winnaars.

Ook een hapje eten? Dat kan. Onze tennishallen zijn voorzien van keukens waar allerlei lekkernijen vandaan komen. Jullie zijn lekker aan het sporten terwijl wij zorgen dat de buikjes goed gevuld worden.

Kortom; RPC heeft alle ingrediënten om van uw feest een gezellige, originele en  sportieve avond te maken. Wij beantwoorden graag uw vragen over de verschillende mogelijkheden.